Profil

Kecon A/S er grundlagt i år 1999, hvor 2 mindre smede - virksomheder blev sammenlagt. KECON A/S blev navnet på det nye firma som er et privatejet dansk firma der ejes af Bjarne Kristensen og Benny Egesøe.

Kecon A/S har været igennem et næsten konstant vækstforløb siden det blev etableret og produktionsarealet er vokset, fra knap 1000 m2 i år 2000 til at råde over knap 3500 m2 i dag.

I 2008 fik Kecon tildelt initiativ prisen, som anderkendelse af den markante vækst med tilhørende jobskabelse som Kecon var - og fortsat er inde i.

Kecon A/S fremstiller højkvalitetsbygningsstål, stålkonstruktioner og stål gangbroer, altaner m.m. til det Skandinaviske marked.

Metro Cityring i København, Nørreport station, Industriens hus, Mærsk ny hovedkvarter, m.fl. er blot nogle af Kecon's markante referencer.

 Kecon A/S fremstiller og montere gerne skræddersyede løsninger og kan levere på kort tid, på den måde kan vi bidrage til, at kunder  når deres mål og får leveret produkter skabt af mennesker til brug for mennesker.